hits

Godt nyttår

Godt nyttår og god natt

Trenger spørsmål

Hei jeg vet at det er folk som leser bloggen min og kom igjen jeg trenger spørsmål så jeg kan ha spørreundersøkelse snart så still så mange spørsmål som dere kommer på da blir jeg glad.Takk for alle de fine kommentarene dere gir meg.Hilsen Helena!!!

Ikke lenge til

Nå sitter jeg å hører på musikk og blogger til dere, jeg kjeder meg litt men jeg må være oppe til klokka blir tolv.Etterpå skal vi sette fyr på stjerneskudd men ikke raketter for det har vi ikke og dessuten så blir hunden min så redd når vi sender dem opp, i fjor ble han så redd at han gjemte seg...

Hei

Nå har vi spist middag det var mye godt på bordet som kalkun og stuffing og masse annet tilbehør.Nå ser jeg på tv med en av jentene som er på besøk.Nå skal vi snart spise dessert det blir kake med bær og sjokolademousse med jordbær.Hilsen Helena!!!

Kan ikke

Sorry kan ikke blogge nå gjør det senere

Bra app

Hei alle sammen! Da var det tid for å blogge igjen, jeg skal prøve å blogge hver hele time fra kl.15.00 til kl.00.00.Men nå skal jeg fortelle om en bra app jeg hver ikke om den finnes på googleplay, men for dere som liker å høre på nrkmp3 på radioen burde laste ned en app som heter openradio.Blog...

31.desember

Hei alle sammen!Som jeg sa i går skal jeg blogge mer enn vanlig i dag siden det er siste dagen i året.Jeg er med i en jenteklubb som heter girl:it og der fikk jeg en kul bok i forrige pakke, den er sånn at du skriver om de beste og værste dagene dine og alle månedene.Gleder meg til i natt kl.00.0...

Hei

Hei alle sammen!Jeg har ikke blogga i dag men nå gjør jeg det.Jeg trenger spørsmål til spørreundersøkelsen jeg blogga om i går.Blogges senere??Gleder meg til i morra da er det ikke lenge til at et nytt år starter.Jeg skal love å blogge ekstra mye i morra og prøve å være oppe til kl.00.00Hilsen He...

Spørsmål

Hei igjen!Hvis dere har noen spørsmål så bare spørr meg jeg skal legge ut svarene 13.01.2013 så bare spørr meg.Hilsen Helena!!!

Har vært på besøk

Hei alle sammen!Nå har vi vært på besøk igjen, der fikk vi kaker og riskrem!!Jeg gidder ikke å blogge så mye nå men i morra blir det mye blogging tror jeg!Jeg skal kanskje sove hos en venninne i morra men det er ikke bestemt jeg skal i hvertfall komme dit og være der på dagen!Blogges!!!Hilsen Hel...

Tv

Hei igjen!Nå ser jeg på det programmet der en som heter David hjelper folk med bryllup sånn at det blir bedre, i dag er det ei dame som har temaet død i bryllupet sitt så han lager det bedre og uten dødstema.Hilsen Helena!!!

Deksjel

Hei alle sammen!Jeg tenkte dere kunne få se på det nye deksjelet mitt så her er et bilde!I dag skal jeg kanskje bort til en venninne, hva skal dere i dag?Hilsen Helena!!!

Smoothie

Hei alle sammen jeg skal bare blogge noe sånn kjapt.Jeg drikker smoothie til frokost, digg...... :)Blogges!!!!!!Hilsen Helena!!!

Kjeder meg

Hei jeg kjeder meg selv om jeg spiller på den nye telefonen min.De voksne snakker om ting vi ikke forstår.Blogges!!!Hilsen Helena!!!

Fruktsalat

Se her vi har lagd fruktsalat fordi vi har besøkDet er Kiwi, mango, banan, eple, pære, appelsin og drue nedi den.

En annen julegave

En annen julegave jeg fikk var en lysegrønn eos som jeg fikk av lillesøstra mi.

Ny telefon

Hei alle sammen jeg tror det blir mer blogging fra nå siden nå har jeg iphone4 jeg har spart opp og i dag dro jeg, bestemor og bestefar og ordna det. Blogges!!!!!Hilsen Helena!

Iphone

Hei alle sammen i dag da mamma så i en avis for Elkjøp så hun en artikkel for iphone 4 og den kosta bare 1495kr og siden jeg har 1300kr så betaler bestefaren min for resten. Jeg kan ta bilder med den i morra og sende dem her på bloggen min senere.

Tegning

Her er en tegning.Jeg bare søkte litt på YouTube så begynte jeg å se på en video som noen hadde lagt ut så begynte jeg bare å tegne det han tegna.Skal fargelegge den senere da kan jeg legge ut et bilde av den når den er helt ferdig.

Alt mulig

Hei!Jeg tenkte at jeg skulle begynne med å skrive litt bokanmeldelser fordi jeg elsker å lese bøker. Denne bloggen blir nok ikke bare om mote.I dag skal jeg begynne å skrive litt på en bok jeg har tenkt at jeg skulle begynne på lenge.Hilsen Helena!

Forslag til hva jeg kan tegne på iphonedeksel

Dette var det første jeg tegnaNy versjon av yoloSå begynte jeg på et med masse borderMen så orka jeg ikke tegne flere border å begynte på et nytt deksel.Dette mønsteret var venninna mi Ellinor sin ide, tusen takk Ellinor for at du vil være min venninne! Glad i deg!Hilsen Helena!

Julegave

Dette kortet har 500kr på seg til å kjøpe musikk, filmer og spill.Jeg fikk dette kortet av mamma og pappa.Sammen med dette kortet får jeg en shoppingdag med mamma i Oslo og en dag der jeg får ha med meg en venninne og pappa å se på en film på kino og spise på mcdonalds.God jul!Hilsen Helena!Under...

lille julaften!!!!

Hei alle sammen nå er det lille julaften og alle julegavene er pakket og klare til i morra. I år har jeg bare kjøpt gaver til 4 venninner og familien min. Nå er jeg borte hos noen vi kjenner fordi det er en som har bursdag i dag, faren min har bursdag 1. juledag så han får nok bursdagsgave og j...

Julekort

Nå er det tiden for å begynne med julekort og innkjøp av julegaver. Jeg har lagd et kort det er ikke helt ferdig men skal gjøre det ferdig i dag. Kan ta bilde av det og vise det til dere.

Ørepynt

Dette er en av de fineste ørepyntene jeg har, er de ikke fine? Ta bilde av din fineste ørepynt og send som kommentar til meg!

Markeringspenner

Dette er de beste markeringstusjene jeg har brukt